3 причини да се регистрираш за Future Makers 2020

 3 причини да се регистрираш за Future Makers 2020

Ако все още не си разбрал, достъпът до младежкото събитие Future Makers 2020 е напълно безплатен и всички активности, част от програмата му, ще се случат онлайн!

В случай че вече си си купил билет за предварително обявеното пруисъственото събитие, виж тук как можеш да получиш парите си обратно. Всъщност не е нужно да правиш нищо друго, за да бъдеш с нас на 21 ноември и да чуеш историите на 10 момичета и момчета, открили своето призвание на живо във Facebook страницата ни. Ако искаш обаче да се възползваш от един куп други възможности – регистрирай се безплатно още сега:

Ето ги и нашите 3 причини да го направиш:

1. Всички регистрирани потребители ще получат линк към виртуалната ни зала в Zoom, където на 21 ноември, между 14 и 16 часа, ще могат да разговарят с представители на един куп организации, отворени за работа с младежи. Кои са организациите и с какво могат да ти бъдат полезни – можеш да научиш тук.

2. Нали знаеш, че програмата на Future Makers 2020 включва и 5 уебинара, водени от опитни български и международни експерти, които ще се състоят в периода 17 ноември – 15 декември? Те също ще се стриймват в реално време на Facebook страницата ни, но само регистрираните участници ще получат допълнителни материали по имейл.

3. Първите 100 регистрирани участници за Future Makers 2020 ще получат специални награди от организаторите и партньорите на събитието!

  • Безплатен кариерен тест от NEXTSTEP.bg
  • 5 дни безплатен достъп до платформата за изучаване на чужди езици Кабината
  • 25% отстъпка от всички продукти на Resume Sportswear
  • 20% отстъпка от цените на пакетите за кандидатстване в чужбина на Study Buddy
  • 10% намаление от месечните карти за денонощната студентска библиотека StudyHub

Не забравяй да отбележиш датата 21 ноември в календара си! Всъщност започни още от 17 ноември, когато ще се състои първият ни уебинар, воден от основателя на Студио ЗмейДимитър Петров. Той ще ще сподели насоки за това „Как да се развиваш в креативната индустрия, дори да не си артист“. На 25 ноември Стилиян Запорожанов, съосновател на програмата по дигитален маркетинг DigitalPro, ще ти даде „3 съвета за изграждане на личен бранд, докато си още студент“. На 1 декември Джоана Мао и Ивелина Гаджева ще представят иновативната концепция за ефективно целеполагане Clearing Purpose Framework. Следва уебинарът на Иванка Могилска, копирайтър на свободна практика и автор на блога Svobodnapraktika.com, която на 10 декември ще говори на тема „Какво е да си фрийлансър, подходящо ли е за теб и как да успееш?“. Разширената програма на Future Makers 2020 ще завърши на 15 декември с уебинар, воден от Мартина Тонева и Мартина Банкова, част от екипа на NEXTSTEP.bg, които ще отговорят на въпроса „Как да изградиш успешна кариера, съобразена с твоята личност?“

ПОБЪРЗАЙ! Запази своето място за Future Makers 2020