Общи условия за ползване

Последна редакция: 07.07.2023 г.


Настоящите общи условия регламентират отношенията между Вас като клиенти и Фондация “Хестия” във връзка използването на нашия уебсайт – futuremakers.nextstep.bg и покупко-продажбата на стоките и услугите, предлагани на него. Ако желаете да използвате нашия уебсайт, следва да приемате и разбирате настоящите общи условия. 

За малолетни лица (под 14-годишна възраст) действията по приемане на Общите условия, се извършват вместо тях и от тяхно име от техните законни представители, а за непълнолетните (от 14 до 18 години) – със съгласието на законните им представители.

Ако имате каквито и да било въпроси или притеснения относно Общите условия, моля свържете се с нас на следния имейл адрес: office@hestiabg.com.

За нас

Правата върху целият уебсайт: futuremakers.nextstep.bg, както следва – съдържание, снимков материал, модели, приложения, имена, знаци и пр. са собственост на Фондация “Хестия”, ЕИК 176794468, със седалище гр. София, ул. Рачо Димчев 6, ет. 1, ап. 2. e-mail: office@hestiabg.com, телефон за връзка 0879 850 373. 

Цялото съдържание, налично в уебсайта futuremakers.nextstep.bg или чрез каквито и да било други уеб сайтове, които са свързани към интернет страницата чрез хиперлинкове, е предвидено в полза на лица и групи, които организират, присъстват и подкрепят събитието Future Makers. Използването и/или копирането на информация може да се осъществи само след съгласие от наша страна и само за целите на промотиране и подкрепяне на събитието.

Екипът на Фондация “Хестия” не носи отговорност за надеждност, точност, окончателност и изчерпателност на съдържание в сайтове на втори страни, които са свързани с препратки чрез линкове от и към сайта futuremakers.nextstep.bg. Също така, екипът на Фондация “Хестия” не носи отговорност за последващи промени в съдържание в сайтове на втори страни, които са свързани с препратки чрез линкове от и към сайта futuremakers.nextstep.bg, както и за практики за поверителност на уебсайтове, препратки към които са публикувани на настоящият уебсайт.

Екипът на Фондация “Хестия” запазва правото си по свое усмотрение и без предизвестие да премахва всякакви връзки към външни уебсайтове.

Информацията за стоките и услугите, която е публикувана на нашия уебсайт, не представлява правно обвързваща оферта, а e по-скоро демонстративен онлайн каталог, съдържащ стоки и услуги, които предлагаме.

Ние, от Фондация “Хестия”, се стремим да направим нашия уебсайт futuremakers.nextstep.bg  все по-полезен за Вас. В тази връзка си запазваме правото да правим промени в дизайна, конструкцията и всички елементи на уебсайта без предупреждение и по всяко време, както и да променяме, изтриваме и добавяме нови стоки и услуги.

Плащане

Приемаме плащания чрез платежната система PaySera или чрез банкова превод по банковата ни сметка:

  • Банка: ОББ АД
  • Фирма: Фондация „Хестия”
  • IBAN: BG04UBBS80021030303340
  • BIC: UBBSBGSF

За да можем по-лесно да проследим заплатените поръчки и такси за участие, моля в основанието за плащане да посочвате името на стоката или събитието, за което плащате.

Вие, като потребител на услугата, можете да откажете използването на услугата и да заявите възстановяване на заплатената сума. Ако използването на услугата не е започнало, заплатената сума ще бъде възстановено в 30-дневен срок след отказа на услугата. В случай че услугата вече е осъществена, дори и частично, заплатената сума не подлежи на връщане.

Фондация „Хестия“ не носи отговорност и не дължи връщане на получено възнаграждение, в случаите на измама при извършване на плащанията /ползване на чужд мобилен телефон, чужда карта и други/ от страна на потребител. При наличието на акт на компетентен орган, установяващ измамата или злоупотребата, Фондация „Хестия“ има право да не осъществи услугата, без да дължи обезщетение на същия.

Фондация „Хестия“ не поема отговорност при неполучено плащане на възнаграждението за услугата, ако възникналият проблем не е в настоящия уебсайт. Фондация „Хестия“ ще сътрудничи на потребителя за изясняване на проблема, но не е длъжна да го компенсира при проблем извън настоящия уебсайт.

Лични данни

Ние уважаваме Вашата конфиденциалност и стриктно следим личните данни, които ни предоставяте, да бъдат защитени. Моля запознайте се с нашата Политика за личните данни.

Фондация “Хестия” си запазва правото да прави промени по настоящите общи условия по всяко време.

За всички въпроси относно настоящите общи условия можете да се обръщате към нас на office@hestiabg.com.


Дата на влизане в сила: 14.02.2020 г.

Последна промяна: 07.07.2023 г.