Стани лектор на събитието Future Makers

Future Makers by NEXTSTEP

На 21 ноември Иновационен форум „Джон Атанасов“ ще отвори врати, за да посрещне десет момичета и момчета, готови да излязат „извън кутията“ в желанието си да намерят успешна реализация и да направят света по-добро място за живеене. В рамките на 15 минути всеки от тях ще представи своята визия за успеха – както в личен, така и в професионален план – и ще разкаже за пътя си към него. Младежите, които искат да представят историите и идеите си на сцената на Future Makers, могат да кандидатстват за говорители до 15 март на www.futuremakers.nextstep.bg/lektori.

Темите, представени в рамките на събитието, не са ограничени до конкретни сфери – единственото изискване на организаторите е презентациите да не са политически, търговски или обвързани с търговски марки и продукти. Добре дошли на сцената на Future Makers са истории от всякакъв друг характер, които могат да провокират любопитството на младежите с личен пример, нестандартна идея, различна перспектива към познат проблем или поглед към полезна иновация. 

Future Makers цели да насочи погледа на младите хора в България към интересни възможности за развитие, които ще им позволят да постигнат значима промяна за себе си и за обществото. Историите, които ще разкажем от сцената на събитието, ще покажат различните лица на успеха и ще извадят на преден план качествата, които успешните млади хора притежават. Вярваме, че добрият им пример ще послужи за вдъхновение и мотивация на техните връстници, които все още търсят своето призвание. 

– коментира Мартина Тонева, кариерен консултант в екипа на NEXTSTEP.bg и мениджър на събитието Future Makers.

В деня на събитието Иновационен форум „Джон Атанасов“ ще посрещне над 300 посетители. Освен до основната зала, в която ще се проведат презентациите, те ще имат достъп и до изложбена част, където ще бъдат представени организации с отношение към важни за младежите теми като кариерно ориентиране и личностно развитие. Част от формата ще бъдат и няколко уъркшопа, посветени на различни умения и решения, които могат да помогнат на младежите да открият своя кариерен път.

Билетите за достъп до Future Makers ще бъдат пуснати в продажба в началото на месец април. Повече информация събитието е налична на Facebook страницата на организаторите.

 

За NEXTSTEP.bg

NEXTSTEP.bg е проект на фондация „Хестия“. Нашата мисия е да помогнем на децата и младежите в България да открият и развият талантите и потенциала си и да се превърнат в успешни професионалисти и щастливи хора. Изпълняваме ангажимента си, като им предоставяме професионално консултиране и достъп до валидирани инструменти за образователно и кариерно ориентиране. Същевременно работим с бизнеса, неправителствения сектор и образователните институции, за да създадем повече и по-добри възможности за развитието на младите хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *