Стани лектор на събитието Future Makers

 Стани лектор на събитието Future Makers

Future Makers by NEXTSTEP

На 21 ноември Иновационен форум „Джон Атанасов“ ще отвори врати, за да посрещне десет момичета и момчета, готови да излязат „извън кутията“ в желанието си да намерят успешна реализация и да направят света по-добро място за живеене. В рамките на 15 минути всеки от тях ще представи своята визия за успеха – както в личен, така и в професионален план – и ще разкаже за пътя си към него. Младежите, които искат да представят историите и идеите си на сцената на Future Makers, могат да кандидатстват за говорители до 15 март на www.futuremakers.nextstep.bg/lektori.

Темите, представени в рамките на събитието, не са ограничени до конкретни сфери – единственото изискване на организаторите е презентациите да не са политически, търговски или обвързани с търговски марки и продукти. Добре дошли на сцената на Future Makers са истории от всякакъв друг характер, които могат да провокират любопитството на младежите с личен пример, нестандартна идея, различна перспектива към познат проблем или поглед към полезна иновация. 

Future Makers цели да насочи погледа на младите хора в България към интересни възможности за развитие, които ще им позволят да постигнат значима промяна за себе си и за обществото. Историите, които ще разкажем от сцената на събитието, ще покажат различните лица на успеха и ще извадят на преден план качествата, които успешните млади хора притежават. Вярваме, че добрият им пример ще послужи за вдъхновение и мотивация на техните връстници, които все още търсят своето призвание. 

– коментира Мартина Тонева, кариерен консултант в екипа на NEXTSTEP.bg и мениджър на събитието Future Makers.

В деня на събитието Иновационен форум „Джон Атанасов“ ще посрещне над 300 посетители. Освен до основната зала, в която ще се проведат презентациите, те ще имат достъп и до изложбена част, където ще бъдат представени организации с отношение към важни за младежите теми като кариерно ориентиране и личностно развитие. Част от формата ще бъдат и няколко уъркшопа, посветени на различни умения и решения, които могат да помогнат на младежите да открият своя кариерен път.

Билетите за достъп до Future Makers ще бъдат пуснати в продажба в началото на месец април. Повече информация събитието е налична на Facebook страницата на организаторите.

 

За NEXTSTEP.bg

NEXTSTEP.bg е проект на фондация „Хестия“. Нашата мисия е да помогнем на децата и младежите в България да открият и развият талантите и потенциала си и да се превърнат в успешни професионалисти и щастливи хора. Изпълняваме ангажимента си, като им предоставяме професионално консултиране и достъп до валидирани инструменти за образователно и кариерно ориентиране. Същевременно работим с бизнеса, неправителствения сектор и образователните институции, за да създадем повече и по-добри възможности за развитието на младите хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *